Om oss

OM OSS

Eiendomsmegler i Sarpsborg

Per Ole Østmark er en ekte sarping med god kjennskap til Sarpsborg og omegn inkludert Indre Østfold. Han drev meglerfirmaet Østmark & Partners Eiendomsmegling AS alene i flere år med stor suksess. I 2018 gikk Per Ole sammen med Borg Eiendomsmegling og startet opp igjen Remax i Sarpsborg. Per Ole Østmark startet i bransjen allerede i 1993.
 
Med en historie som strekker seg tilbake mer enn 40 år og med mer enn 110 000 meglere i over 100 land, er RE/MAX den største merkevaren i eiendomsbransjen.
 

RE/MAX skal bli en viktig aktør i den norske meglerbransjen.

RE/MAX har hatt suksess fordi vårt fokus er på menneskene – våre kunder, eiendomsmeglerne og eiere. RE/MAX tilbyr eiendomsmeglerne de beste arbeidsverktøyene, en internasjonal merkevare, verdifull støtte og konsekvent høy standard på alle våre tjenester i alle ledd. 

Våre kunder og franchisetakere har en stor fordel fra det profesjonelle internasjonale nettverket som forenkler samarbeidet ved kjøp og salg i utlandet.

RE/MAX er bygget som et franchisekonsept med lokale foretaksledere som eier og driver kontorene i Norge, der meglerne er ansatt i bedriftene og kjenner lokale forhold, lover og regler.

Sammen skal vi sørge for å selge din bolig.
 
Per Ole Østmark
Eiendomsmegler - medlem av MNEF